De aflopen 2 jaar is de VLA-kring LuchtBehandelingsKasten (technische commissie) steeds actiever geworden en hebben er veel activiteiten plaatsgevonden. Voor de komende periode zijn er door de kring projecten activiteiten geformuleerd die van belang zijn om de branche naar een hoger niveau te brengen. Gertjan Middendorf gaat deze werkzaamheden als projectleider uitvoeren voor de VLA-kring LBK en de vervolgwerkzaamheden voor het VLA-RVB-project fase 3.

Onderstaand zijn toelichting:
“Ik verheug me erop om de VLA één dag per week te ondersteunen in diverse projecten onder de noemer Business Development. Het gaat dan om bijvoorbeeld onze opname in de Milieu Database, de EIA-regeling en de samen met de RVB ontwikkelde bestekken voor luchttechnische apparaten. In dit soort trajecten is de meerwaarde van een branche vereniging groot en staan we samen sterker. Na mijn opleiding Klimaatregeling en Koudetechniek aan de TU Delft heb ik 25 jaar werkervaring opgedaan in het ontwerpen van duurzame installatie concepten waaronder het Kantherm systeem. Ik geloof in de waarde van de VLA missie: het verbeteren van het binnenklimaat. Als voorzitter van de VLA-kring LBK (technische commissie) en de VLA-sector Utiliteit (technische commissie) lever ik hier graag mijn bijdrage aan.”